Alkmaar, 11 februari 2020

Overnames passen in groeistrategie en compleet maken van hallo, portfolio van ICT diensten voor MKB bedrijven

Zakelijke ICT aanbieder hallo, (voorheen Tritel – Fieber) maakt vandaag de overname bekend van het in Zeewolde en Almere gevestigde LOKO en het in Lelystad gevestigde CompuTeam. De overnames passen in de groeistrategie van hallo, en maken het hallo, portfolio van ICT diensten compleet.

LOKO is een gevestigde naam in Flevoland en al 30 jaar succesvol aanbieder van managed cloud services aan honderden klanten. LOKO is één van de voorlopers in het ondersteunen van bedrijven met de transitie naar de cloud. Naast managed cloud services bestaat het aanbod uit security oplossingen, Exact – en Microsoft consultancy en diensten gericht op effectieve implementatie en volledige gebruikersadoptie.

Het in Lelystad gevestigde CompuTeam levert sinds 2001 ICT diensten aan een trouwe klantenkring in verschillende sectoren. De dienstverlening van CompuTeam bestaat onder meer uit hosted werkplekken en systeem- en netwerkbeheer.

Met de overnames worden LOKO en CompuTeam onderdeel van hallo, de snelgroeiende zakelijke ICT partner voor MKB bedrijven en ondernemers. Met een focus op een optimale klantbeleving en handige online tooling, biedt hallo, vanuit 6 kantoren in het land oplossingen die voor de gebruiker werken in plaats van andersom.

Ferry Schrijnewerkers, directeur van LOKO: “Wij zijn verheugd om aan te sluiten bij hallo,. We delen de passie voor superieure klantenservice. In de nieuwe combinatie zijn we nog beter in staat om in alle ICT behoeften van onze gezamenlijke klanten te voorzien en uit te groeien tot het meest klantvriendelijke platform voor ICT diensten. We blijven onveranderd garant staan voor de continuïteit, flexibiliteit en veiligheid van de ICT infrastructuur bij onze relaties.”

“Voor klanten van CompuTeam betekent de overname dat zij toegang krijgen tot de kennis en kunde van een groot team van ICT experts”, zegt Jan Schaap, directeur van CompuTeam. “Daarnaast biedt de combinatie aanvullende diensten zoals Microsoft Virtual Desktop, Microsoft Teams-implementaties, en vast-mobiele telefonie. Voor de CompuTeam klanten is de continuïteit van de dienstverlening dan ook verzekerd.”

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: “Wij heten LOKO en CompuTeam een warm welkom in de hallo, groep. Onze gezamenlijke missie is om klanten te assisteren bij de overgang naar de cloud, en zo bij te dragen aan de digitale transformatie. Met de geweldige teams van LOKO en CompuTeam zijn we nog beter in staat onze missie in te vullen: ICT eenvoudig maken met sympathieke, toegankelijke en deskundige service.”.

Over hallo,

Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekkenflexibele telefoniestabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.

Het hoofdkantoor van hallo, is gevestigd in Alkmaar. Daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland en Flevoland.