Op donderdag 13 oktober 2016 werd de ranking van de Deloitte Technology Fast50 bekendgemaakt in Amsterdam. Dit is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Met een omzetgroei van maar liefst 562% behaalde hallo, dit jaar de zeventiende plaats op de toonaangevende lijst.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Deze verkiezing is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012-2015).

Over hallo,

hallo, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende aanbieders van zakelijk internet (met een focus op glasvezel) en cloud diensten. De klanten zijn voornamelijk MKB bedrijven door het hele land, maar ook grote (inter)nationale bedrijven weten ons inmiddels goed te vinden. Klanten van ons zijn misschien de bakker of kapsalon in jouw woonplaats, maar ook Doppio Espresso, Philips, BAM en Pricewise.

Onder het motto ‘grote oplossingen voor kleine ondernemingen’ helpt hallo, ondernemers door snel internet te combineren met laagdrempelige IT en telecom oplossingen. We willen verrassen met gebruiksgemak, een top service en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen.

Het succes van hallo, valt op. Vorig jaar werden we 17e in de Deloitte lijst van snelst groeiende Tech bedrijven. Daarnaast zijn we ook opgenomen in de Sprout Challenger50 lijst met 50 meest uitdagende en innovatieve bedrijven. Kortom: een innovatief en uitdagend bedrijf waar toekomst in zit!