Zakelijke provider hallo, maakt vandaag bekend dat het bedrijf de ICT dienstverlening aan klanten van Darico ICT overneemt. Dit betreft onder meer internetverbindingen, telefoniediensten en werkplek-beheer. Darico ICT heeft besloten de dienstverlening te beëindigen daar ICT niet meer tot de kernactiviteiten van Darico behoort. Het bedrijf heeft hallo, gekozen tot meest geschikte bedrijf om haar ICT klanten te bedienen. Hiermee zijn deze klanten verzekerd van continuïteit en kan de dienstverlening worden geoptimaliseerd.

hallo, is gespecialiseerd in het bedienen van MKB bedrijven met onder andere internet, telefonie en clouddiensten. Onder het motto ‘Grote oplossingen voor kleine ondernemingen’ helpt hallo, ondernemers met ICT advies op maat. Marc Visser, oprichter van hallo: “We willen verrassen met gebruiksgemak, een top service en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen.”

Het bedrijf timmert hard aan de weg. Vorig jaar werd hallo, nog genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50, de verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Met een omzetgroei van 562% behaalde hallo, de 17e plaats. Daarnaast stond hallo, in de Fab 30: the coolest Dutch Tech companies, won het bedrijf in januari de Voiceworks Ewan Award en werd hallo, opgenomen in de Sprout Challenger50.

Voor meer informatie over hallo,: neem contact op via 088 – 25 50 100 of stuur een bericht naar info@hallo.eu

Bedrijven naast Darico ICT die ook zijn overgenomen door hallo,

hallo neemt Penzias Nederland over.
hallo neemt Datel Access over.
Tritel en Fieber slaan handen ineen.