Trots zijn wij om te kunnen mededelen dat wij samengaan met telecom- en cloud aanbieder Tritel. Het in 2007 opgerichte Tritel is inmiddels een bekende naam op de MKB-markt. Tritel biedt net als Fieber een breed assortiment aan telecom- en IT-oplossingen met focus op een optimale klantenservice. Samen bedienen de snelle groeiers Fieber en Tritel meer dan 5.000 klanten door het hele land. Dit gebeurt vanuit kantoren in Alkmaar, Amstelveen, Den Haag, Den Bosch en Joure.

Het samengaan is mede mogelijk gemaakt door een investeringsfonds van Vortex Capital Partners. De ambitie is om met Fieber en Tritel uit te groeien tot de leidende zakelijke provider van Nederland en hét telecom- en IT-alternatief voor het MKB. In 2020 zijn deze twee bedrijven doorgegaan onder de naam hallo, om gezamenlijk deze ambities waar te maken.

Over Fieber en Tritel

Het MKB helpen met het ‘kantoor van de toekomst’. Wij doen dit door snel internet te combineren met laagdrempelige cloud- en telecomoplossingen. Gebruikmakend van de technologie van nu. Handig en betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en zonder kleine lettertjes. Ingericht op maat en zonder de noodzaak om te investeren.

Wij willen verrassen met gebruiksgemak, een topservice én met de mogelijkheid om de diensten zonder IT-kennis zelf te kunnen inrichten of aan te passen. Als one-stop shop voor cloud en telecom biedt hallo, één vast aanspreekpunt en alles op één factuur.

*Update februari 2020:

Inmiddels is het succesvolle Fieber-Tritel verdergegaan onder de naam hallo,