Heb jij nog een telefooncentrale staan? Dan weet je vast al dat KPN per september 2019 stopt met het aanbieden van ISDN. Wij hebben een mooie oplossing voor je zodat jij gewoon gebruik kunt blijven maken van je telefooncentrale. Daarnaast kun je deze koppelen met je mobiel, nog beter!

Het ISDN-vervangpakket

Met het ISDN-vervangpakket zet je jouw telefooncentrale om naar een cloud ready telefooncentrale. Dat betekent dat je wanneer je gebruik maakt van het ISDN-vervangpakket je goedkoper kunt bellen via de cloud, met Hosted VoIP en zelfs met je mobiele telefoons.

Je telefooncentrale omzetten naar mobiel

Dat klinkt je vast als muziek in je oren. Door het overstappen in combinatie met een ISDN-vervangpakket krijg je alle functies van Hosted VoIP op je mobiele telefoon. Dit betekent dat jij overal en altijd bereikbaar bent. Eigenlijk functioneert je mobiele telefoon als een vaste telefoon, dat is enorm handig wanneer je bijvoorbeeld veel onderweg bent. Nog een voordeel is dat je gebruik kunt maken van verkorte nummers. Je belt of schakelt eenvoudig door naar jouw collega’s door snel en gemakkelijk drie cijfers in te toetsen, beter bekend als het extensienummer.

Hoe werkt dit dan?

In principe leveren wij een ISDN-vervangpakket, het pakket bestaat uit een Patton, deze wordt gekoppeld aan je huidige telefooncentrale. Eigenlijk zorgt het vervangpakket er voor dat je centrale de functies van Hosted VoIP krijgt. Deze wordt dan gekoppeld aan je mobiele abonnement waardoor je mobieltje functioneert als een vaste telefoon. Er verandert dus niets in je centrale, alles blijft bij het vertrouwde maar je bent wel klaar voor de toekomst!