Wauw! Wij zijn genomineerd voor de Deloitte top 50 snelst groeiende tech bedrijven in Nederland. In 2016 eindigde hallo, op een prachtige 17e plek, welke plek zal het dit jaar worden? Wij wachten in spanning af.

Over hallo,

hallo, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende aanbieders van internet (met een focus op glasvezel en Hosted VoIP. Onze klanten zijn MKB bedrijven door het hele land.

Onder het mottto “grote oplossingen voor kleine ondernemingen” helpt hallo, ondernemers met het kantoor van de toekomst. Wij doen dit door snel zakelijk internet te combineren met laagdrempelige IT en telecom oplossingen. Gebruikmakend van de technologie van nu, handig en betrouwbaar. Eenvoudig in gebruik en zonder de kleine letters. Ingericht op maat, en zonder de noodzaak te investeren. Als one-stop shop voor IT en telecom geeft hallo, ondernemers daarbij een vast aanspreekpunt en alles op één factuur.

hallo, wil ondernemers verrassen met gebruiksgemak, een top service, en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen. Om dit mogelijk te maken ontwikkelt hallo, een eigen klantenservice platform dat speciaal gericht is op MKB klanten en real-time koppelt met diverse ‘state-of-the-art’ applicaties en service apps.

Over Deloitte fast 50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2017).

Interessante links

Efficiënter werken? Het kan met Hosted VoIP!
Waarom glasvezel voor jouw bedrijf gaat werken.
De voordelen van een zakelijk mobiel abonnement.