Al duizenden klanten weten inmiddels dat hallo, het snelste internet levert, maar dat we ook één van de snelste medewerkers hebben niet! Onze medewerker Twan Verseput mag zich met een topsnelheid van 74,15 kilometer per uur de snelste noemen op het WK speedsurfen in Fuerteventura.

Superblij

”Mooi dat ik weer heb aangetoond de snelste te zijn. De weersomstandigheden waren geweldig. Ik ben superblij.” Aldus de 25-jarige Verseput. Hij troef daarmee de Duitser Andy Laufer af, die met een topsnelheid van 70,71 kilometer per uur 2e wist te worden.
Ook vader Arjan Verseput is superblij: ”Gelet op zijn leeftijd is dit echt een prestatie. Hij is minstens vijftien jaar jonger dan de rest. Het is afrekenen met een oudere generatie. Twan was echt ongenaakbaar in deze wedstrijd.” Vorig jaar werd Twan ook al wereldkampioen speedsurfen in Fuerteventura.

Speedsurfen

Speedsurfen is een discipline van het windsurfen waarbij het de bedoeling is om een zo hoog mogelijke snelheid te bereiken over een bepaalde afstand. Veel wind en vooral vlak water zijn daarvoor belangrijk. De snelheid wordt meestal gemeten door middel van een gps-ontvanger.

Twan komt zaterdag weer terug naar Nederland.
Twan feliciteren? Laat een bericht achter op zijn FacebookInstagram of Website!

Wil jij nou ook de snelste zijn? Neem dan een kijkje of Zakelijk Glasvezel internet wat voor jou is. Bel voor advies naar: 088 – 2550102 en wie weet surf jij straks als Twan met snelheden tot wel 1GB per seconde over het internet!