De Yealink W73P DECT basisstation dat samenwerkt met de Yealink W73H handsets. Het is een professioneel en schaalbaar DECT-systeem voor VoIP telefonie. In totaal kunnen er tot 10 W73H handsets aangesloten worden, met 10 SIP-accounts en tot 20 gelijktijdige gesprekken.

Eigenschappen Yealink W73P

Checked symbolDECT-oplossing voor VoIP-telefonie
Checked symbolEen W73H handset + W73P basisstation
Checked symbol20 gelijktijdige gesprekken, 10-SIP accounts
Checked symbolPower over Ethernet (802.3af)
Checked symbolMet 3.5mm jack headsetaansluiting
Checked symbol1.8’’ TFT kleurendisplay

Schaalbare DECT-oplossing

De Yealink W73P is een schaalbare DECT oplossing voor de telefonie in uw bedrijf, bestaande uit een basisstation plus een handset. Dit VoIP-telefoniesysteem is gebruiksvriendelijk en uit te breiden tot maximaal 10 handsets. Ook ondersteunt deze VoIP-telefoon tot wel 20 gelijktijdige telefoongesprekken, zodat u iedereen goed te woord kunt staan.

Yealink W73H DECT handset

De Yealink W73P basisstation werkt samen met de Yealink W63H handsets. Dit basisstation is uit te breiden met maximaal 10 van deze handsets, waarmee u tot 2 gelijktijdige telefoongesprekken met HD geluidskwaliteit voert. Deze handset is uiterst gebruiksvriendelijk en beschikt over een lange gebruiksduur. De telefoon heeft een maximale gebruikstijd van 35 uur en een stand-by tijd van 400 uur. Mocht de telefoon toch leeg zijn tijdens uw werkzaamheden, kunt u door middel van de Quick Charge functie binnen 10 minuten de telefoon opladen voor 2 uur gebruik.

Overige functies

De Yealink W73H handset bevat een 1.8” kleurendisplay waarop u allerlei relevantie informatie vindt. Kijk bijvoorbeeld in het ingebouwde adresboek van 100 contacten, maar u ziet ook door wie u gebeld wordt, of u een oproep gemist heeft of dat u een voicemail heeft ontvangen. Tevens is de W73H handset uitgerust met toetsvergrendeling, om te voorkomen dat u per ongeluk contact opneemt met iemand.

Handig in gebruik

De draadloze Yealink W73H handset is ook aan te sluiten op een koptelefoon via de 3.5mm jack headsetaansluiting, mocht u deze telefoon handsfree willen gebruiken. Ook beschikt de W73H over een groot draadloos bereik, 50 meter binnen en 300 meter buiten. Zo kunt u de telefoon flexibel gebruiken op locatie.

Inhoud verpakking

  • Yealink W73H Handset met riemclip
  • Yealink W70B basisstation
  • Standaard
  • USB-oplader
  • 2 x voedingsadapter
  • Ethernetkabel
  • Oplaadbare batterij