Vanaf 1 oktober zal Barry Wissink, de nieuwe directeur, hallo, komen versterken om samen met Marc Visser en team het bedrijf uit te bouwen tot het landelijke platform voor ICT-diensten in het MKB.

Barry Wissink: “hallo, heeft een grote ambitie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is het klaar om de volgende stap te maken. In de afgelopen weken heb ik al kennis mogen maken met het enthousiaste team dat zich elke dag inzet om onze klanten de beste service te bieden. Ik ben dan ook super enthousiast en sta te springen om de komende jaren samen met het team de ambitie waar te maken. ” zegt de nieuwe directeur.

Marc Visser: “We zijn in de afgelopen jaren snel gegroeid, en verwachten de komende jaren nog een flinke ontwikkeling door te maken. Met Barry hebben we iemand aan boord die ons kan helpen het bedrijf naar de volgende fase te loodsen. ”

Over hallo,
hallo, is gevestigd in Alkmaar, Amstelveen, Joure en Den Bosch en is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor het MKB-segment. Het bedrijf onderscheidt zich door een volwaardig ICT-portfolio met vaste telefonie (Hosted VoIP), zakelijk mobiel, zakelijk internet, online werkplekken en securitydiensten ondersteund met moderne self-service tooling en een deskundig supportteam.

hallo, heeft een grote ambitie en wil de komende jaren uitgroeien tot een landelijk platform voor betrouwbare en betaalbare ICT-oplossingen voor het MKB.

Met hulp van onze solide partners bieden we voor iedere klant een passende oplossing. Inmiddels maken al ruim 5.000 klanten dagelijks gebruik van onze diensten.

Over Barry Wissink

Barry is een telecom professional met meer dan 20 jaar ervaring. Bij Versatel en Tele2 heeft hij in de afgelopen jaren veel managementervaring opgedaan in verschillende rollen. In zijn laatste functie was Barry verantwoordelijk voor de zakelijke markt van Tele2 waar hij het bedrijf heeft omgebouwd tot een challenger in de zakelijke markt.