Apple’s nieuwste creatie: met de nieuwste iPhone 11 maakt Apple een vervolg op de wereldbekende iPhone-serie. Apple heeft drie nieuwe iPhones aangekondigd: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Wil jij als een van de eerste zakelijk gebruik maken van een van deze prachtige telefoons? Je kunt een pre-order plaatsen. Wij nemen contact met je op zodra de definitieve prijzen bekend zijn.

iPhone 11

De iPhone 11 is het nieuwe kind in de Apple familie. De iPhone 11 is uitgerust met een 12-megapixel ultragroothoek camera en een 12-megapixel groothoekcamera waarmee je adembenemende foto’s en filmpjes kan maken. Ook zit er een nieuwe feature in alle iPhone 11 varianten genaamd “Nachtmodus”. Met nachtmodus hoef je niet meer in het duister te tasten. Nachtmodus gaat automatisch aan waardoor je de mooiste foto’s kan maken met weinig licht. In tegenstelling tot de iPhone XR en de XS heeft de nieuwe iPhone 11 een A13 Bionic-chip waarmee de processor nog sneller zijn werk doet. De nieuwe batterij van de iPhone 11 gaat een uur langer mee dan de iPhone XR. De capaciteit van de iPhone 11 is: 64 GB, 128 GB en 256 GB.

iPhone 11 Pro

De iPhone 11; Apple’s nieuwste creatie. Het design van de iPhone 11 pro is gemaakt van getextureerd matglas en roestvrij staal. De iPhone 11 pro heeft een 5,8” Super Retina XDR-display. Waardoor de telefoon wat comfortabeler in je hand ligt vergeleken met de 6.1” display van de iPhone 11. Net als de iPhone 11 heeft de iPhone 11 pro een 12-megapixel ultragroothoek en een 12-megapixel groothoek camera. Maar de iPhone 11 pro heeft nog een extra camera er bij zitten, genaamd de telelens camera. De capaciteit van de iPhone 11 pro zijn: 64 GB, 256 GB en 512 GB.

iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 pro max is de grootste én de duurste van de iPhone 11 varianten. Net als de iPhone 11 Pro heeft de Max variant een getextureerd design met matglas en roestvrij staal. Maar wat de iPhone 11 Pro Max laat uitsteken van de andere varianten is dat het een 6.5” Super Retina XDR-display heeft. De batterijduur van de iPhone 11 Pro Max is de langste ooit gemeten in een iPhone. De batterij duur gaat tot 5 uur langer mee dan de iPhone Xs Max. De iPhone Pro Max is de grote variant van de iPhone 11 Pro.

Voor info en vragen hierover kunt u terecht bij onze support afdeling.