Elk jaar weer dezelfde bereikbaarheid problemen rond de feestdagen? Veel collega’s zijn vrij tussen kerst en oud en nieuw, sommige bedrijven sluiten zelfs de deuren, of je geniet van een welverdiende vakantie in binnen of buitenland. Dit zorgt vaak voor diverse problemen, één hiervan is de verminderde bereikbaarheid voor jouw klanten en leveranciers. Onderstaand vind je 5 Tips voor optimale bereikbaarheid tijdens de feestdagen, om het voor jou als ondernemer makkelijker te maken

Tip 1

Wanneer uw bedrijf gesloten is, kunt u een automatische afwezigheidsmelding aanzetten. Zo weet de klant altijd waarom er niet wordt opgenomen. Ook handig in het weekend!

Tip 2

Komt het u bekend voor? U zit enkele minuten te wachten voordat u iemand te spreken krijgt! Deze ervaring wilt u niet voor uw klanten. Met telefonie van hallo, is het mogelijk om gesprekken, na een bepaald aantal seconden, door te schakelen naar een mobiel nummer. Hierdoor mist u geen enkel telefoontje meer.

Tip 3

Of u nu in Nederland bent of in het buitenland zit. U bent met Belplus UC altijd zakelijk bereikbaar. Met de standaard dienst Belplus UC bent u niet meer afhankelijk van uw toestel op kantoor! U kunt eenvoudig inloggen op uc.hallo.eu en via uw laptop op diverse manieren communiceren met uw collega’s op kantoor of met uw klanten.

Tip 4

Overleg plegen met klanten of collega’s terwijl u niet aanwezig bent. Met de dienst vergaderkamer kunt u thuis een vergadering bijwonen. U kunt eenvoudig collega’s of klanten toevoegen of laten inbellen op één van uw eigen nummers.

Tip5

Niets zo vervelend voor uw klanten om een in gesprektoon te krijgen! Een wachtrij lost dit direct voor u op. U beschikt bij een wachtrij over een aantal keuzes:

  1. de telefoon blijft een bepaalde tijd gewoon overgaan voor uw klant
  2. de klant krijgt te horen dat er nog x wachtende voor hem zijn dan wel met:
    1. overgangstoon
    2. wachtmuziek
    3. wachtmuziek en een tekstmelding.

Wil je gebruik maken van een van bovenstaande tips? Neem vrijblijvend contact op met 088-2550100