hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Altijd en overal online met internet via 4G.

hallo, 4G

Met 4G (en straks 5G) is mobiel internet als vervanging voor vast internet ook een optie. Je hebt er speciale apparatuur voor nodig waarover we je graag meer vertellen. 

Wanneer biedt dit uitkomst? Wat zijn de voordelen? What’s in it for me? Is het niet duur in verhouding tot stabiliteit en snelheid? Hoe zit het met datalimieten (MB’s)? En heb je er een speciaal modem en/of speciale randapparatuur voor nodig?

Uit welke soorten internet kun je kiezen?

  • Glasvezel is voor jou als ondernemer de nieuwe norm. Voor razendsnel internetten, telefoneren en op de meest complete manier van modern, online zakendoen. Voor moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden.

  • Zakelijk internet via de kabel (coax) is een uitstekende oplossing. Ooit bedoeld voor televisie, maar al lange tijd ook de snelle, stabiele en betrouwbare verbinding met steeds hogere snelheden.

  • Gewoon goed zakelijk internet zonder franje. Via de bekende koperen telefoonlijn (DSL) die bijna overal beschikbaar is. Geschikt voor internet, bellen via internet en veel andere online diensten.

  • Met 4G (en straks 5G) is mobiel internet als vervanging voor vast internet ook een optie.

  • Gebruik je smartphones, tablets en laptops in jouw bedrijf? Ontdek dan de voordelen van stabiel zakelijk wifi.

hallo, wil je ons advies?

Wil je graag een persoonlijk en pasklaar advies? Dat doen we graag.